Vad är mitt yrke?

Jag är lärare på Angeredsgymnasiet, där jag undervisar i engelska och svenska, och dessutom gör jag Skolshowerna. Utöver det håller jag levande den sida där alla som vill kan skicka in sina tankar och texter efter Brandkatastrofen, den sida som förr låg under Angeredsgymnasiets hemsida, underavdelningen Elever/Brandkatastrofen.

Här är Angelfires sida till minne av alla som dog i Backabranden: Till minne av våra 63 vänner

Jag har arbetat på Angeredsgymnasiet sedan vårterminen 1986, även om det dröjde 7 år innan jag blev tillsvidareanställd. Tills detta hände, hankade jag mig fram som vikarie, även om anställningsformerna genom åren blev mer och mer betryggande.

Sjävklart har jag en E-postadress till mitt jobb. Alla ska ju ha en sådan:

kenneth.eriksson@educ.goteborg.se


Jag är också med i ett band: Borderline Blues.


Utöver allt detta, har jag sedan februari 2002 en enskild firma, Kexans Kulturhärd, som är till för att ta hand om att jag ibland är ute och spelar eller är konferencier på fester och tillställningar, eller att jag kan korrekturläsa texter, eller ge kurser i t.ex. kunskap om runor och runskrift, eller andra liknande kulturverksamheter.

Firmans logo ser ut så här:


Jag har till och med gjort en CD på vilken det i och för sig finns 4 egna låtar, men den innehåller framför allt fyrtiofem av mina egna dikter som jag läser upp, plus en berättelse. Är du intresserad, så får du maila mig, så får vi komma överens om hur du skall få den. Den kostar 100 kronor.

Tillbaka